Bochum želi vratiti Zvjezdana Mislimovića

Tvrdnja njemačkog BIlda

Bochum želi vratiti Zvjezdana Mislimovića

Prema tvrdnjama prestižnog njemačkog lista Sport Bild, reprezentativac Bosne i Hercegovine, Zvjezdan Misimović uskoro bi se iz Kine mogao vratiti u Njemačku i po drugi put obući dres Bochuma iz kojeg je započeo Misimovićev nogometni uspon. 

Bochum za koji danas nastupa Adnan Zahirović bio je Misimovićev klub u periodu od 2004. do 2007. godine. I tada je kao i danas na klupi ovog kluba sjedio Peter Neururer.

Misimović je u Bochum dospio iz Bayerna u kojemu je većinom igrao za B tim, a nakon tri godine provedene u ovom klubu igrao je još za Nurnberg, Wolfsburg, Galatasaray, Dinamo Moskvu te za kineski Guizhou Renhe.

„Zvjezdan danas ima dovoljno novca i to ne bi predstavljalo važnu ulogu u njegovom eventualnom prelasku u Bochum. On i danas voli Bochum i ukoliko se uspijemo dogovoriti do transfera može doći,“ kazao je Neururer, te potvrdio da nikada nije izgubio kontakt sa našim reprezentativcem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.