Bodurov: Kod Hrvata je samo Modrić svjetska klasa

Bugarin nakon poraza

Bodurov: Kod Hrvata je samo Modrić svjetska klasa

Reprezentacija Hrvatske izborila je pobjedu na vrućem gostovanju u Sofiji, a o utakmici su nakon njenog završetka govorili iz bugarskog tabora.

"Bili smo agresivni i motivisani, ali smo izgubili na kraju. Krivi smo svi, bez izuzetka ali dešava se. Pokazali smo im previše poštovanja i to je najveći problem jer je u reprezentaciji Hrvatske jedini igrač svjetske klase Luka Modrić. Ostali nisu na njegovom nivou, ali su uspjeli odnijeti tri boda iz Sofije", razočarano je rekao Bodurov i dodao:

"Idemo dalje. Trebamo se psihički vratiti i savladati Norvešku. To je pod moranjem, jer znamo koliko bi dobili sa ta tri boda".

Upravo je Bodurov bio glavni krivac za poraz Bugarske budući da je u 36. minuti jednom nespretnom intervencijom zatresao vlastitu mrežu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.