"Bog fudbala je čudan"

Interov predsjednik Massimo Moratti

"Bog fudbala je čudan"

Edmir Škorić

Inter je velikim preokretom nad Bayernom noćas proslavio plasman u četvrtfinale na Allianz Areni. Svoje viđenje o dramatičnoj utakmici u Minhenu iznio je i prvi čovjek Intera - Massimo Moratti.

"Susret je bio veoma čudan jer je bilo dosta različitih trenutaka. U drugom smo poluvremenu imali kontrolu nad tempom igre i samim tim je momčad osjetila dai am dovoljno snage da ostvari pobjedu", kazao je Interov predsjednik Massimo Moratti, davši komentar na grešku Julija Cesara kod prvog Bayernovog gola.

"Kada golman napravi takvu grešku, ne možete ga osuditi, posebno ako nas je prije toga često spašavao poraza", dodaje Moratti, a zatim se osvrnuo na gol Gorana Pandeva:

"Pandev je imao lošu noć i nije se naročito isticao, ali Bog fudbala je čudan..."

"No, pokazali smo jak karakter i zajedništvo. Čak i kada stvari idu loše ovakvim karakterom može se apsolutno sve promijeniti. Leonardo zaslužuje čistu desetku! Bilo je veoma teško okrenuti utakmicu naročito jer smo gubili na poluvremenu. Psihološki gledano, bio je fenomenalan. Ako me pitate za četvrtfinale, kladim se da ćemo dobiti Barcelonu", kroz smijeg govori prvi čovjek aktuelnog prvaka Evrope i Italije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.