Bogičević: Cilj je ostati neporažen

Stoper Željezničara za SportSport.ba

Bogičević: Cilj je ostati neporažen

Edmir Škorić

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, ekipa Željezničara danas u okviru 4. kola Premijer lige gostuje u Tuzli kod Slobode, a stoper Plavih Jadranko Bogičević optimistično najavljuje bod(ove).

Željezničar je posljednjih sezona ostvarivao minimalne poraze na Tušnju, te su uvijek bili neugodan protiv za premijerligaša iz Tuzle. No, na Grbavici su optimisti, te vjeruju da će konačno iz grada soli ponijeti bod(ove).

"Bez obzira na sve, u Tuzlu smo došli samo sa jednim ciljem, a to je svakako ostati neporažen. Prvenstvo je tek na samom početku, ali mislim da je jako važno u ovim utakmicama ostvarivati povoljne rezultate, jer na kraju oni i donose titulu. Ostanemo li neporaženi na Tušnju, onda ćemo svakako napraviti još jedan veliki korak ka odbrani toliko željenog naslova", kazao je stoper Željezničara Jadranko Bogičević za SportSport.ba, dodavši:

"Poraz od Travnika je zaboravljen i sada razmišljamo samo o Slobodi. Oni su u teškoj poziciji jer su ubilježili dva poraza u prvih nekoliko kola, ali vidim tu neku psihološku prednost na našoj strani. Osim toga, imat ćemo i vjerne navijače iza sebe, što će nas još više motivisati da se neporaženi vratimo kući. Budemo li odigrali onako kao što znamo i možemo, zaista ne vidim nikakav razlog da, ako ništa, bar ne osvojimo taj jedan bod."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.