Bogičević i Blagojević treniraju sa juniorima Željezničara
Formu će do zvaničnog raskida saradnje održavati radom sa mladim nogometašima tima sa Grbavice

Suspendovani nakon poraza od Zvijezde 09 (0:1)

Bogičević i Blagojević treniraju sa juniorima Željezničara

S. Mlaćo

Upravni odbor FK Željezničar u ponnedjeljak je održao sjednicu, te između ostalog donio odluku da klub u nastavku sezone neće računati na Jadranka Bogičevića i Jovana Blagojevića.

Sa Grbavice nisu otkrili zbog čega su Bogičević i Blagojević suspendovani, ali jasno je da će oni na kraju ove polusezone napustiti Grbavicu.

Bogičević svakako važeći ugovor ima do kraja polusezone, dok će sa Blagojevićem vjerovatno uslijediti raskid saradnje s obzirom da isti ima ugovor do ljeta 2019. godine.

Donesena je i odluka da će Bogičević i Blagojević trenirati sa juniorima Plavih, tačnije sa B timom te selekcije koja se takmiči u federalnoj ligi, a ne onima koji nastupaju u najvišem rangu - Premijer ligi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plave sa Grbavice u subotu očekuje vječiti derbi protiv FK Sarajevo. Susret se igra na stadionu Asim Ferhatović - Hase sa početkom u 17 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Romario 77
Blagojevica dovesti na Kosevo
32 9
bebi
Cirkus se nastavlja ...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti