Bogičević ide u Izrael, Hasanović lakše povrijeđen

Plavi sutra u Sarajevu, a u petak u Mrkonjić Gradu

Bogičević ide u Izrael, Hasanović lakše povrijeđen

A. Beganović

Iskusni odbrambeni fudbaler, Jadranko Bogičević, od naredne sezone nosit će dres izraelskog Ironi Nir Ramat Hasharona.

Jedan od najboljih fudbalera sarajevskog Željezničara u posljednjih nekoliko sezona, Jadranko Bogičević, odlučio je karijeru nastaviti u Izraelu.

Bogičević je sinoć napustio Međugorje, gdje se nalazio na pripremama sa Željezničarem, a u ponedjeljak će otputovati za Izrael.

"Jadranko je sinoć otišao, karijeru će nastaviti u Izraelu. Hasanović je lakše povrijeđen, a ostali dosta dobro podnose pripreme. Sutra smo u Sarajevu, a već u petak putujemo za Mrkonjić Grad", kratko nam je rekao trener Željezničara, Dino Đurbuzović, koji je zadovoljan sa dosadašnjim dijelom priprema.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.