Bogičević: Nisam se nešto zaželio utakmica

Bogičević: Nisam se nešto zaželio utakmica

Jadranko Bogičević, standardni stoper jesenjeg prvaka Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara očekuje da će njegova ekipa obradovati svoje navijače na kraju sezone.

U razgovoru za zvaničnu stranicu sarajevskih plavih Bogičević je istakao kako se trenutno odmara u krugu porodice, te kako se i nije baš zaželio prvenstvenih utakmica.

''Novogodišnje praznike proveo sam u lijepoj porodičnoj atmosferi. Pauza, inače, protiče radno jer radim po specijalnom programu kako bih što spremniji dočekao početak prvenstva. Nalazim vremena da obiđem familiju i meni drage ljude. Utakmica se i nisam još zaželio ali siguran sam da će se to promijeniti do početka prvenstva. Nisam informisan o dolasku novih igrača u klub a nisam siguran ni da su nam u ovom momentu potrebni. Imamo kvalitetnu ekipu koja je kadra da ispuni velika očekivanja naših vjernih navijača'', rekao je za fkzeljeznicar.com Jadranko Bogičević iskoristivši priliku da navijačima Željezničara poželi uspješnu 2012. godinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije