Bogičević operisan u Rijeci

Oporav će dugo trajati

Bogičević operisan u Rijeci

Adnan Beganović, foto: Marko Karačić

Stoper Željezničara Jadranko Bogičević podvrgnut je operativnom zahvatu u Rijeci.

Gostovanje Željezničara u Širokom Brijegu po dobrom neće pamtiti Jadranko Bogičević koji je na Pecari povrijedio koljeno.

Stoper Željezničara operisan je u Rijeci, a za zvanični sajt kluba nakon operacije je izjavio:

"Operisan sam u Rijeci, a operacija je dobro prošla. Oporavak je teži  kao i kod svakoga kad su ovakve operacije u pitanju. Odsustvo varira od igrača do igrača, s tim da je ljekarski tim koji je obavio operaciju procijenio da će biti potrebno duže vrijeme do mog oporavka i povratka na teren. Bitna je volja, naporan rad i motiv i sve će biti u redu, ponovo ću uspješno braniti boje moga kluba''.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.