Bogičević povrijeđen

U duelu sa Širokim

Bogičević povrijeđen

Adnan Beganović

Fudbaleri Željezničara jučer su poraženi na Pecari od Širokog Brijega, no sam poraz nije jedina loša vijest za aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine.

Naime, na spomenutom susretu povrijedio se i standardni stoper momčadi s Grbavice Jadranko Bogičević i po svemu sudeći slijedi mu duža pauza.

"Nije dobro, koljeno mi je oteklo i imam velike bolove. Pravo da vam kažem, nisam optimista", rekao je Bogičević za SportSport.ba i dodao:

"U toku dana bi trebao obaviti detaljne liječničke pretrage, gdje ću obaviti pregled magnetnom rezonancom. Nakon tog pregleda sve će biti mnogo jasnije."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije