Bogičević: Svaki put je fenomenalan osjećaj osvojiti titulu

Defanzivac Željezničara za SportSport.ba

Bogičević: Svaki put je fenomenalan osjećaj osvojiti titulu

A. Haznadarević

Tim sa Grbavice je jučer osigurao ostanak pehara namijenjenog najuspješnijoj momčadi BH Telecom Premijer lige u svom posjedu, a Plavi su u velikoj prilici da dođu do još većeg uspjeha.

Iako zbog povrede nije bio u prilici da na terenu pomogne svojim saigračima, Jadranko Bogičević je svim srcem sa klupe bodrio svoj tim, koji je na kraju i uspio doći do tog jednog željenog boda.

 

"Svaki put je fenomenalan osjećaj osvojiti titulu, bez obzira na to što smo mi možda malo i navikli biti na vrhu. Bila je to prava prvenstvena utakmica u kojoj nam je bod i teoretski osiguravao titulu. Mislim da je bio dobar meč, ni jedni ni drugi se nisu previše štedili, ali možda jedino što je nedostajalo je veći broj prilika. Možda je taj susret Kupa koji nas očekuje malo smanjio tempo, ali uspjeli smo uglavnom", smatra Bogičević.

 

Iskusni defanzivac "sarajevskih plavih" se nada da će Željezničar uspjeti doći do nove duple krune, te da će uspjeti nadigrati Široki Brijeg u drugom finalnom susretu Kupa BiH:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Taj gol u gostima otvara mnogo stvari. Ako damo gol u Širokom, sve to šalje, da kažem, na našu vodenicu. S druge strane, prvu utakmicu nismo najbolje otvorili, nadam se da nam se to neće ponoviti, da ćemo ovaj put mnogo bolje krenuti i na kraju doći do cilja", istakao je Jadranko Bogičević u razgovoru za SporSport.ba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije