Bogičević: Uz maksimum svih igrača do pobjede

Defanzivac Olimpica uoči Rudara

Bogičević: Uz maksimum svih igrača do pobjede

Olimpic nije otvorio sezonu onako kako se očekivalo. Sarajevski tim je u dosad odigrane dvije utakmice osvojio samo jedan bod, što svakako ne zadovoljava apetite stručnog štaba. 

Protivnik Olimpica u 3. kolu BHT Premijer lige BiH je Rudar Prijedor, a uoči utakmice Jadranko Bogičević je u razgovoru za SportSport.ba istakao da je njegov tim u ovom trenutku mnogo kvalitetniji. 

"Utakmica protiv Rudara za nas je šansa da se vratimo na stari kolosijek. Realno gledajući, mi smo u ovom trenutku kvalitetniji dosta od Rudara, ali svjesni smo to moramo pokazati na terenu. Ne sumnjam da će svi igrači dati svoj maksimum, kako bi ostvarili prvu pobjedu u novoj sezoni", kazao je Bogičević. 

Bogičević nije zadovoljan otvaranjem sezone, odnosno bodovnim saldom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Osvojili smo samo jedan bod, tako da sigurno nemamo razloga za zadovoljstvo. Smatram da smo nesretno izgubili u Mostaru, ali i remizirali sa Čelikom. Trebamo se okrenuti narednim utakmicama i truditi se da ostvarujemo što bolje rezultate", zaključio je Bogičević na kraju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti