Preminuo je Bojan Jamina, prije mjesec je sebi pucao u glavu

Bivši mladi reprezentativac BiH nije izdržao

Preminuo je Bojan Jamina, prije mjesec je sebi pucao u glavu

Admin Čaušević

U 44. godini je preminuo Bojan Jamina. Bivši mladi reprezentativac BiH je prošlog mjeseca sebi u pucao u glavu, a danas je stigla vijest o njegovoj smrti.

Jamina je krajem novembra pokušao izvršiti samoubistvo tako što je sebi pucuo u glavu u svom stanu u Istočnom Sarajevu.

Nekadašnji fudbaler je uspio preživiti nakon što je sebe pogodio u sljepočnicu, a sa liječenjem je nastavio na Kliničko univerzitetskom centru u Sarajevu.

Nešto duže od mjeseca dana nakon ovog nemilog događaja Jamina je preminuo nakon što je tokom danas iznenada pao u komu.

Jamina je odinama je igrao na bh. terenima, a karijeru je okončao 2011. godine u dresu Slavije iz Istočnog Sarajeva.

pravo je u ovom timu pružao svoje najbolje partije. Imao je zapažene nastupe i u drugim klubovima, ali je uvijek bio bitan faktor u igri Slavije.

Nekadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine u našoj zemlji je pored Slavije igrao još za zenički Čelik i Kozaru iz Gradiške.

Igrao je jedno vrijeme u susjednoj Srbiji, te Sloveniji. Nastupao je za OFK Beograd, ljubljansku Olimpiju i NK Triglav Kranj.

Top Komentari

nestofino
LaHka ti zemlja i... Ne daj Bože NIKOME !!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti