Bojan Marković novi igrač Mladosti

Veliko pojačanje za ekipu iz Velike Obarske

Bojan Marković novi igrač Mladosti

D. Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Velike Obarske jučer su na domaćem terenu ubilježili drugi uzastopni poraz, koji ih je ponovo gurnuo prema donjem dijelu tabele. Čelik je jučer iskoristio slabosti u odbrani Mladosti i rutinski riješio susret u svoju korist.

Kako imaju velikih problema u odbrani, ekipa Mladosti postigla je dogovor do kraja sezone sa sjajnim defanzivcem, koji će sigurno predstavljati veliko pojačanje u zadnjoj liniji ekipe koju predvodi Dragan Jevrić.

Riječ je o 28-godišnjem stoperu Bojanu Markoviću bivšem igraču Rudara iz Ugljevika, Čelika, Borca iz Banja Luke, Spartak Nalčika, Panserraikosa, Hapoel Beer Sheve, a posljednji klub za koji je nastupao bio je Ravan Baku iz Azerbejdžana.

Kako nije uspio pronaći inostrani angažman, ovaj korpulentni stoper odučio se vratiti u mjesto odakle je rodom, te pomoći ekipi da ostvari što bolje rezultate.

Mladost se nakon šest odigranih kola nalazi na 12. poziciji, sa skorom od jedne pobjede, dva remija i tri poraza. U narednom kolu Mladost će gostovati Olimpicu, a novo pojačanje Bojan Marković će vjerovatno u tom susretu debitovati za ovaj klub iz Velike Obarske.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.