Bojan Marković novo pojačanje Zvijezde 09

Iskusni defanzivac

Bojan Marković novo pojačanje Zvijezde 09

Zvijezda 09 dobila je novo pojačanje pred start sezone u Premijer ligi BiH.

Igrački kadar Zvijezde 09 bit će znatno izmijenjen u odnosu na prošlu sezonu, veliki broj fudbalera se skrasio u drugim sredinama, no ima i dolazaka.

Crveno-bijele je najprije pojačao Ognjen Đelmić, a novitet u svlačionici ovog premijerligaša sada je i 33-godišnji Bojan Marković koji je prethodnu sezonu proveo u Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Marković se već priključio Zvijezdi 09 i osnažit će konkurenciju u zadnjoj liniji, a pored Mladosti, kroz svoju karijeru je igrao još za Borac, Čelik, Slaviju, Hapoel Beer Shevu, Panserraikos, Spartak Nalchik, Teutu, Ruch Chorzow...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju dodajmo kako će Zvijezda 09 novu pripremnu utakmicu, šestu po redu, odigrati danas u Subotici protiv Spartaka. Bit će to ujedno i generalka pred start sezone u Premijer ligi BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi