Bojić između Zvijezde i Borca

Centafor Modriče na iskušenju

Bojić između Zvijezde i Borca

Edmir Škorić

Nedavno smo pisali kako se napadač Modriča Maxime nalazi na pragu gradačačke Zvijezde. No, u telefonskom razgovoru Bojić nam je kazao kako podjednake šanse imaju Zvijezda i banjalučki Borac, te da će konačnu odluku donijeti u narednih par dana.

Da je od naredne polusezone Modriča njegov bivši klub nije nikakva tajna. Ali, Mladen Bojić, 27-godišnji centafor Uljara, ni sam nije siguran gdje će nastaviti svoju karijeru. Naime, naš portal nedavno je pisao kako se Bojić nalazi na korak do Zvijezde iz Gradačca, te je i sam tada tvrdio da je stvar skoro pa riješena, budući da je u pregovorima sa čelnicima Zvijezde već par mjeseci.

Ipak, u telefonskom razgovoru nam je nekadašnji napadač Radnika iz Bijeljine priznao da ima i nove ponude, te da je u velikoj dvojbi. Radi se o banjalučkom Borcu, trenutno drugoplasiranoj ekipi prvenstva i jednom velikanu našeg fudbala.

"Vjerujte da još ništa nisam odlučio. Još pokušavam pronaći pravo rješenje, jer stvarno me privlače oba kluba. Zvijezda iz razloga što u Gradačcu imam veliki broj prijatelja, dobre odnose sa sportskim direktorom Zvijezde i još jedna velika prednost je trener Zoran Ćurguz, sa kojim sam dugo surađivao u Modriči. Uz to sve, kao pravo izazov mi zvuči borba za opstanak. S druge strane, Borac je veliki klub, raspolaže pravim igračima i u samom su vrhu Premijer lige BiH. Ambicije su im visoke, baš kao i moje", kazao je Bojić za SportSport.ba, te za kraj dodao:

"Zaista još ništa nisam odlučio. Šanse su podjednake i Zvijezdi i Borcu. Trenutno sam na odmoru i u narednih par dana sve će biti poznato, kada ću i konačno potpisati za jedan od ova dva kluba", završio je Bojić, napadač koji je prvi dio sezone propustio zbog nezgodne povrede.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti