Novogodišnje ludilo: Večeras tri tima u borbi za titulu, a zadnje je kolo!

Bolivija

Novogodišnje ludilo: Večeras tri tima u borbi za titulu, a zadnje je kolo!

E. Škorić

Dok će se širom svijeta čekati 2021. godina, Bolivijci će da čekaju novog prvaka.

U Boliviji se od 20 sati igraju svi mečevi posljednjeg, 26. kola u Prvoj ligi, a zanimljivo da tri vodeća tima imaju priliku da osvoje titulu.

Trenutno je lider Always Ready sa 48 bodova, The Strongest ima 47, a trećeplasirani Bolivar ima 46 bodova. Ok, primijetit ćete odmah ta neobična imena poput "uvijek spremni" i "najjači", nama ostaje da vidimo ko će na kraju da slavi.

Always Ready gostuje kod šestoplasiranog Nacional Potosija i sa pobjedom će jasno osigurati naslov. Strongest je gost osmoplasiranom Bloomingu, pokušat će da ostvari pobjedu i da se nada kako će se lider da kiksa.

Bolivaru je najteže. On niša nema u svojim rukama, ali pokušat će da pobijedi kod kuće Oriento Petrolero, a zatim se uzdati da će prva dva tima doživjeti poraze.

Kako god, jedna jako uzbudljiva noć u ovoj južnoameričkoj državi.

Top Komentari

AmarSahi
Radije bi slavio đurđevdan nego gledao Bolivijsku ligu...ljudi imaju pametnija posla, briga nas za okršaj Always Readya i The Strongesta
6 4
Zoilomas
Jao Klubova Always Ready i The Strongest.. daj ba gasi to smece motaj kablove cekaju vas zene i djeca kuci.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti