Bolivijski selektor: Nisam iznenađen

Nakon 1:1 s Argentinom

Bolivijski selektor: Nisam iznenađen

E. Škorić

Bolivijski selektor Gustavo Quinteros remi s Argentinom u prvom susretu Copa Americe ne smatra čudom, te vjeruje da je njegova ekipa mogla i do pobjede.

Iako je Argentina, domaćin ovogodišnje Cope, izraziti favorit na kladionicama, sinoć se morala spašavati poraza. Početkom drugog dijela Edvaldo Hermoza pogađa za vodstvo Bolivije, da bi kasnije rezervista Sergio Aguero spasio domaćine poraza na otvaranju.

"Nisam iznenađen. Momčad jako dobro radi, kao što se moglo vidjeti u utakmici. Da je Marcelo Martins iskoristio šansu u završnici, onda bi sve bilo drugačije", rekao je 46-godišnji Quinteros.

Bolivija u četvrtak igra protiv Kostarike u drugom susretu grupe A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.