Cilj Bosne iz Visokog jasan

"Bolje da što prije odradimo teža gostovanja"

S. Mlaćo

Podmlađena ekipa Bosne iz Visokog novu sezonu Prve lige FBiH će otvoriti gostovanjem kod bihaćkog Jedinstva.

U Visokom će šansu dati mladim igračima, ali vjeruju da rezultat ipak neće izostati.

"Samim žrijebom smo zadovoljni. Već u prvom kolu idemo na teško gostovanje, ali Bože moj. Možda je bolje da što prije odradimo ova teža gostovanja, da kasnije imamo malo lakši posao", kazao je generalni sekretar Bosne Benks Ademović te se osvrnuo na sam igrački kadar.

"Situacija je solidna. Mladi igrači, nisu iskusni, ali sigurno će nadoći. Željni su da pokažu šta umiju. Njima je cilj da se vrate u matični klub, jer su to igrači Željezničara i Sarajeva, ali sigurno je da će nama pomoći u ostvarenju naših ciljeva, a to je sredina tabele".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi