"Bolt nikada neće uspjeti jer prima loptu kao trampolina"

Tako smatra bivši reprezentativac Irske

"Bolt nikada neće uspjeti jer prima loptu kao trampolina"

Usain Bolt nikada neće postati profesionalni fudbaler, tako barem smatra nekadašnji reprezentativac Irske Andy Keogh.

Nakon završetka igračke karijere Usain Bolt pokušava na sve načine da postane profesionalni fudbaler, ali to mu još nije pošlo za nogom.

Legendarni sprinter sa Jamajke sigurno neće odustati, ali Keogh smatra da nikada neće uspjeti jer ima prijem lopte "kao trampolina".

"Lijepo je da se kroz priču o Boltu spominje A-League, ali da Bolt igra u A-League - nema šanse. On je pokazao malo talenta, ali to nije ni blizu dovoljno da se poredi da profesionalcima koji igraju u ovoj ligi. Ako postoji bilo ko ko smatra da će Bolt biti pojačanje za neki tim u A-League, mislim da on ne bi trebao biti u poziciji da ga dovede", rekao je Keogh.

Keogh je tokom karijere između ostalog igrao za Cardiff i Leeds, a za reprezentaciju Irske je upisao 30 utakmica i dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi