Bolton zainteresiran za Sturridgea

Bolton zainteresiran za Sturridgea

Menadžer Boltona, Oven Coyle sljedeće sezone želi vratiti Chelseajevog napadača Daniela Sturridgea.

Sturridge je drugi dio sezone proveo na Reebok stadionu na posudbi, gdje je impresionirao javnost sa osam pogodaka u 12 nastupa. Napadač mlade reprezentacije Engleske priznao je da želi pokušati izboriti mjesto u prvoj postavi Chelsea, ali Coyle smatra da bi još jedna posudba u Bolton bila mnogo bolja opcija za ovog mladog nogometaša.

„Pokušaćemo da ga vratimo sljedeće sezone. To je dobra opcija za sve: Daniela, Chelsea i nas. Trenutno je potisnut sa terena od strane Drogbe, Torresa, Maloude, Anelke i Kaloua. Daniel se odlično pokazao za vrijeme provedeno ovdje i voljeli bi ga nazad da nam pomogne i sljedeće sezone“, izjavio je menadžer Coyle.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.