Bonaventura upozorio Juve: Atalanta ruši gigante

Bonaventura upozorio Juve: Atalanta ruši gigante

Igrač Atalante, Giacomo Bonaventura, priznao je kako je kao dječak navijao za Juventus, ali je također upozorio Staru damu kako njegov sadašnji klub, Atalanta voli rušiti velike ekipe.

"Kao dijete bio sam navijač Juventusa jer su osvojili toliko trofeja i imali su Alessandra Del Piera koji je bio jednostavno najbolji. Volio sam igrače sa brojem 10, a Del Piero je bio moj idol. Bilo kako bilo, otkako sam u Bergamu, moje srce kuca samo za Atalantu", rekao je Bonaventura te se osvrnuo na Contea.

 

"Mislim da je Atalanta pustila sjajnog trenera, a i rezultati to potvrđuju. Nažalost, okolnosti su bile takve, ali nema mnogo takvih koji tako čitaju igru. Juventus je u sjajnoj formi i mi ćemo postići povoljan rezultat samo ako damo sve od sebe. Uvije pružamo sjajne partije protiv velikih klubova i uvjeren sam kako će se to desiti i u Torinu. Imamo reputaciju ubica giganata".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti