Bondžić: Zasluženo smo trijumfovali

Leotar nadigrao Zvijezdu

Bondžić: Zasluženo smo trijumfovali

D. Banović

Fudbaleri Leotara u duelu sa Zvijezdom su konačno uspjeli da pobjede, ali i da postignu tri gola.

Očigledno je igračima trebalo malo više vremena da podese svoje nišanske sprave, a to su prije svih uradili Duško Vranešević, te dvostruki strijelac Darko Bondžić.

"Ulog je bio veliki i nama je pobjeda bila neophodna. Sad sa ova tri boda mi možemo mirnije da dočekamo nastavak sezone, ali što je još važnije mi smo vratili neophodno samopouzdanje u naše redove. Bili smo bolji tokom cijelog susreta, na vrijeme smo postigli golove i zasluženo smo stigli do trijumfa", rekao je dvostruki strijelac u pobjedi Leotara Darko Bondžić.

U narednom kolu Leotar ide u goste Travniku, pa onda slijede dvije utakmice na Policama i to protiv Željezničara i Slobode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.