Bonucci: Balotelli se sjajno uklopio u reprezentaciju

Defanzivac tvrdi

Bonucci: Balotelli se sjajno uklopio u reprezentaciju

Defanzivac reprezentacije Italije, Leonardo Bonucci negirao je navode nekih medija da se mladi Mario Balotelli nije uklopio u reprezetaciju te da se ne osjeća njenim dijelom.  

Balotelli je bio strijelac pogotka protiv Irske, te je kako Bonucci kaže, veoma važan dio tima. Defanzivac Juventusa također smatra da će nestašni Balotelli biti važan faktor u četvrtfinalnom duelu protiv Engleske.

 

"Smatram da se Mario dobro uklopio. Stalno se smije i šali sa Di Nataleom", kazao je Bonucci te se osvrnuo i na dosadašnje igre Italije na Euru.

 

"Pokazali smo više o Engleza u dosadašnjem toku prvenstva. Mislim da je Mario veliki talent te da može donijeti prevagu u tom meču", za kraj je rekao Bonucci.

 

Italija će se sa Engleskom sastati u nedjelju u Kijevu.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.