Bonucci: Bili smo malo u strahu

Kapiten Milana nakon poraza od Arsenala

Bonucci: Bili smo malo u strahu

Kapiten Milana Leonardo Bonucci nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo nakon sinoćnjeg poraza njegovog tima protiv Arsenala u okviru prvog meča osmine finala Evropa lige.

Milan je izgubio na San Siru sa 2:0 i na taj način su mu ostale minimalne šanse da se plasira u narednu fazu takmičenja. Bonucci kaže da se njegov tim malo uplašio Arsenala.

"Bili smo malo u strahu od samog početka i nismo pokazali pravi mentalitet jer smo veoma mladi. Nadam se da ćemo iz ovoga nešto naučiti. Bit će teško, ali dat ćemo sve od sebe u revanš meču. Moramo biti optimisliti jer je u fudbalu sve moguće. Ukoliko u Londonu budemo igrali s istim timskim duhom kao ovdje u drugom poluvremenu, onda mislim da se možemo provući", poručio je Bonucci.

Podsjetimo, revanš susret između ovih timova igra se naredne sedmice na stadionu Emirates u Londonu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi