Bonucci: Ne bojimo se Španije

Bonucci: Ne bojimo se Španije

Edmir Škorić

Italija će u srijedu u Bariju na stadionu San Nicola ugostiti Španiju. Bit će to prijateljski susret dviju velikih reprezentacija.

Uloga favorita, premda je Italija domaćin, pripala je Špancima koji su aktuelni svjetski i evropski prvaci. No, Azzurri se ne boje protivnika.

"Igramo protiv jedne od najjačih momčadi i to je pravi izazov. Ali, ne bojimo se Španije, jednostavno ih poštujemo i to je sve. Dat ćemo sve od sebe u ovoj utakmici i dosta smo motivirani", rekao je Juventusov defanzivac Leonardo Bonucci, dodavši:

"Mislim da je Bari, sa više od 40.000 prodanih ulaznica, odgovorio što oni misle o utakmici. Stadion će biti skoro ispunjen do posljednjeg mjesta i mi ćemo učiniti sve da ne rastužimo naše vjerne navijače koji su uvijek uz nas".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.