Bonucci: Želimo pobijediti Milan

Stoper Juventusa

Bonucci: Želimo pobijediti Milan

Edmir Škorić

Juventusov defanzivac Leonardo Bonucci pozvao je svoje suigrače na oprez i maksimalno zalaganje na sutrašnjem susretu italijanskog prvenstva protiv AC Milana.

Bonucci je podsjetio da je Juventus ove sezone izgubio u Milanu s 1:0, te da je ekipa Milana u odličnoj formi što pokazuju ovosezonski rezultati, prenosi Goal.com.


"U prvom susretu protiv Milana igrali smo bez motivacije, koncentracije i energije. Od tada smo podigli našu igru na viši nivo, a sjećanje na poraz će nam dati dodatnu motivaciju. Želimo ih pobijediti i napraviti korak ka osvajanju Scudetta", izjavio je Bonucci za Sky Sport Italia. 

 

Susret Juventus - Milan igrat će se u nedjelju u 20.45 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.