Bony: Napast ćemo Barcu, nećemo igrati na remi

Napadač Cityja pred duel s Barcom

Bony: Napast ćemo Barcu, nećemo igrati na remi

Edmir Škorić

Napadač Manchester Cityja Wilfried Bony smatra da se Barcelona treba napasti na Etihadu.

City u prvom meču osmine finala Lige prvaka dočekuje Barcelone, a na Etihadu se povratilo samopouzdanje kod igrača nakon uvjerljive pobjede nad Newcastleom.

“Ne gledamo na Barcelonu. Mislim da se radi o duelu dva velikana. Oni imaju velike igrače, ali nećemo na to tako gledati. Usredotočit ćemo se na naš tim i naš način igranja”, rekao je Bony, dodavši:

“Znamo da moramo postići gol ovdje, ali isto tako znamo da možemo zabiti u bilo kojem trenutku. Igrat ćemo na pobjedu, a ne na remi. Želimo pobijediti u svakom susretu”.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.