Bony pred Barcelonu: Ovo je velika prilika za mene

Bony pred Barcelonu: Ovo je velika prilika za mene

Edmir Škorić

Napadač Manchester Cityja Wilfried Bony sretan je zbog toga što će nastupati u Ligi prvaka.

Bony je za 28 miliona funti došao na Etihad iz Swanseaja u januaru i s novim klubom ima priliku da nastupa u najelitnijem klupskom takmičenju. City u osmini finala igra protiv Barcelone.

“To će biti velika prilika za mene i dodatno iskustvo u mom životu. Sretan sam što sam ovdje”, kazao je Bony za službenu stranicu FIFA-e, dodavši:

“Neće biti lako protiv Barcelone. Barcelona je sada u dobroj formi, ali potrudit ćemo se da pobijedimo. Znamo da nas čeka težak protivnik, ali uvjereni smo da nešto možemo napraviti”.

City i Barca svoj prvi susret igraju na Etihadu u utorak.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti