Borac bez standardnog igrača dočekuje Šamčane

Veliki hendikep za Banjalučane

Borac bez standardnog igrača dočekuje Šamčane

D. Vejo

Borac Šamac ime je ekipe protiv koje će Velikan iz Platonove pokušati ostvariti trijumf, te tako zadržati lidersku poziciju na koju su stigli u prošlom kolu, pobjedom nad Rudarom u Prijedoru.

Iako je najavio rezove u igračkom, Vlado Jagodić biti će oslabljen ne igranjem veznog igrača, koji je do sada bio standardna karika u timu crveno-plavih.

Riječ je o Aleksandru Kondiću, koji bilježi sjajne partije u dresu banjalučkog tima.

Naime, razlog njegovog ne igranja leži u tome da je u pitanju povreda. 

"Kondić bi mogao igrati, ali povreda je takve prirode da bi se mogao obnoviti, s toga on će neće biti na listi igrača u sutrašnjem meču", kazao je trener Borca, Vlado Jagodić.

Pored njega, Maletić je već standardno nekoliko mjeseci van terena, ali se vraća polako, te bi mogao zaigrati do kraja prvog dijela sezone.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije