Borac bez važnog trojca stiže na gostovanje u Vitez

Banjalučani u problemima

Borac bez važnog trojca stiže na gostovanje u Vitez

Niz od pet utakmica bez poraza i četiri vezana trijumfa fudbalerima Borca pokvarila je UEFA odlukom o oduzimanju tri boda. 

Uz sve to trener Vinko Marinović ima dosta problema oko sastava tima za susret u Vitezu. Zbog crvenog kartona sigurno neće igrati Nebojša Runić, a dodatni problem predstavljaju povrede nekolicine igrača. Vladan Grujić, Ivan Kostić i Petar Ilić imaju povrede i upitni su za ovo gostovanje, dok je Toni Jović spreman i bit će u timu.

"Vitez je neugodan protivnik pod komandom trenera Ante Mišea. Zbog povreda trojice naših igrača imat ćemo određenih problema i bit ćemo znatno slabiji nego u nekim prethodnim utakmicama, ali to ne znači našu predaju. Imamo dobrih igrača,ali i motiv da što prije nadoknadimo tri boda koje nam je UEFA oduzela", rekao je napadač Toni Jović koji se prije pauze raspucao i postigao je nekoliko golova.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.