Borac bi Grujića, ništa od Bučanovog odlaska

S Koromanom se nije razgovaralo

Borac bi Grujića, ništa od Bučanovog odlaska

Adnan Beganović

Nekadašnji bosanskohercegovački reprezentativac Vladan Grujić, koji trenutno brani boje kiparskog Aris Limasola, mogao bi karijeru nastaviti u Borcu iz Banja Luke.

Naime, čelnici Borca odmah nakon posljednjeg susreta jesenjeg dijela Premijer lige prihvatili su se posla, te već polako počinju slagati igračku križaljku za proljetni dio prvenstva. Jedan od onih kojeg bi rado vidjeli u dresu Borca je i nekadašnji bh. reprezentativac Vladan Grujić.

"Razmišljamo o njegovom povratku i ljetos smo razgovarali na tu temu. Upravo taj tip igrača bi nam bio potreban. Banjalučanin je i veliki navijač Borca i uvijek je dobrodošao", rekao je za Nezavisne novine Darko Ljubojević, sportski direktor aktuelnog bh. prvaka.

"Ima veoma jak ugovor na Kipru. Veliki smo prijatelji i često se čujemo i lično bih volio da nas pojača već u zimskom prelaznom roku mada to neće biti nimalo lagan zadatak", dodao je Ljubojević, koji se osvrnuo i na eventualni dolazak Ognjena Koromana, te odlazak Seada Bućana.

"To je sve dekor prelaznog roka svih klubova, pa tako i Borca. Kako vrijeme bude odmicalo spominjaće se još mnoga imena to je sigurno. Sa Koromanom nismo imali nikakav kontakt i čisto sumnjam da će ga i biti. Što se tiče Bućana mogu reći da se nije izjašnjavao ni sa kakvom željom da napusti klub, a mi na njega ozbiljno računamo. Zadovoljni smo njegovim partijama mada može mnogo bolje", zaključio je Ljubojević.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti