Borac bolji od Slobode

Borac bolji od Slobode

Jučer je u Bosanskom Brodu održan prijateljski susret između banjalučkog Borca i tuzlanske Slobode koji je završio pobjedom banjalučkog tima od 2:0.

Dobru igru iz prvog dijela utakmice Sloboda uspjela krunisati golovima iako su imali tri-četiri izgledne prilike uključujući i jedanaesterac koji je u 40. minuti promašio Adnan Sarajlić.

Golove za Borac postigao je Saša Kajkut u 15. i 70. minuti igre.

Treba naglasiti da je Slobodu u ovoj utakmici vodio Adnan ''Buco'' Osmanhodžić , jer je trener tuzlanskog tima Sakib Malkočević bio primoran ostati u Tuzli zbog zdravstvenih problema u porodici. Tim sa Tušnja će generalku pred početak narednog prvenstva imati već u subotu protiv Podrinja u Janji.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.