Borac brani čast protiv Slobode MG

Prva liga RS, play-out

Borac brani čast protiv Slobode MG

D. Vejo

Ekipa Borca iz Šamca ostatak prvenstva Republike Srpske odigraće rasterećno bilo kakvog rezultatskog pritiska, imajući u vidu da su izgubili i teoretske šanse za ostanak u društvu najboljih.

Šamčani važe za jednu od ekipa koja svaki meč igra korektno i dostojno. Takav pristup očigledno im nije donio bodove i produžio boravak u eliti, ali jeste titulu jedne od ekipa koja igra fer-plej.

Iako su već u drugoj ligi, u Borcu ističu da će priliku da zaigraju u predstojećim susretima, dati svojoj omladinskoj školi.

U sedmom kolu play-outa, očekuje ih meč sa Slobodom iz Mrkonjić Grada koja igra dosta kvalitetan fudbal u ovoj fazi takmičenja.

"Gajimo veliko poštovanje prema Slobodi koja je u ovom trenutku apsolutni favorit. Mi imamo kadrovskih problema, jer pojedini igrači kako zbog kartona tako i povreda ne mogu igrati, ali nećemo se predati. Daćemo šansu mladim igračima pa kako prođemo", naglasio je trener Borca, Dragan Savić.

Meč između Borca i Slobode MG igra se sutra od 17.30 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi