Borac čeka odgovor Alena Škore

Kako SportSport.ba saznaje

Borac čeka odgovor Alena Škore

Adnan Beganović

Danas će početi nova sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine. Prelazni rok još uvijek traje, a klubovi će naravno do kraja prelaznog roka pokušati da što više ojačaju svoje redove. 

Kako saznaje SportSport.ba, ekipa banjalučkog Borca želi angažovati pojačanje u napadu, a želja Banjalučana je nekadašnji napadač FK Sarajevo, Alena Škoro.

Prema informacijama do kojih je došao naš portal,  čelnici Borca su sinoć kontaktirali Škoru te su mu ponuđeni uslovi za potpisivanje ugovora.

U narednih nekoliko dana očekuje se odgovor sjajnog napadača, nakon čega će biti jasno da li Škoro pojačava redove banjalučkog premierligaša.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.