Borac deklasirao Slobodu NG u drugoj kontrolnoj utakmici

Sjajno izdanje Banjalučana

Borac deklasirao Slobodu NG u drugoj kontrolnoj utakmici

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca danas su u drugoj kontrolnoj utakmici deklasirali ekipu Slobode iz Novog Grada rezultatom 7:0 (6:0).

Strateg Banjalučana Vule Trivunović u prvom poluvremenu na teren je izveo Trkulju, Raspudića, Ojdanića, Kisu, Kunića, Đorđevića, Dujakovića, Puzigaću, Radoju, Delića i Radulovića.

Od prvog sudijskog zvižduka, crveno-plavi su krenuli ofanzivno. Svega tri minute trebalo je Kuniću da zatrese mrežu Novljana, a na asistenciju Ivana Delića iz kornera. Nakon toga, u devetoj minuti ponovo je mrežu gostiju pogodio Kunić, ali glavni arbitar na ovom meču Vanja Ajder mahao je ofsajd.

Minut poslije, Dujaković je probio po desnoj strani, a ponovo se najbolje u šesnaestercu Slobode snalazi Kunić koji udvostručuje vodstvo crveno-plavih. Velikan iz Platonove i dalje je vršio pritisak na zadnju liniju drugoligaša, a ista je popustila u 17. minuti susreta kada Radoja pogađa za vodstvo od 3:0 domaćina.

Raspoloženi Dujaković nije imao mira pa je ponovo odradio solo prodor po desnoj strani u 19. minuti, a ovoga puta u ulozi egzekutora našao se novajlija Đorđević koji pogađa za visokih 4:0. Velikih 5:0, postavio je Delić na asistenciju Bojana Puzigaće u 24. minuti meča.

Četiri minute kasnije, Dujaković se po treći put nalazi u ulozi asistenta, dok Kunić hat-trickom postavlja konačan rezultat prve dionice utakmice.

U drugom poluvremenu, crveno-plavi su na teren izašli u sastavu Avdukić, Ojdanić (ponovo), Erić, Ilija Danilović, Vladan Danilović, Burazor, Lalović, Kukić, Kondić, Zekanović i Pejović.

Mreže su mirovale sve do 66. minute susreta, kada Kukić matira nemoćnog golmana Slobode i postavlja konačnih 7:0 za svoj tim.

Do kraja meča, Borac je i dalje vršio pritisak, ali se rezultat nije mijenjao.

Naredni kontrolni meč, Borac igra protiv Slobode iz Mrkonjić Grada.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi