Borac dočekuje Slaviju

Prva liga RS

Borac dočekuje Slaviju

D. Vejo

Fudbaleri Borca vrše posljednje pripreme pred subotnji meč sa ekipom Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Izabranici Zorana Dragišića na veoma efikasan način ulaze u prvo kolo, nakon što su u tri utakmice zabili 15 pogodaka a primili svega jedan. 

Kakva je atmosfera u taboru crveno-plavih, te da li je zdravstveni bilten dobar ili loš, najbolje zna koordinator odbrane Velikana iz Platonove.

"Spremni dočekujemo prvo kolo. Respektujemo protivnika, ali cilj je jasan. Pobjeda je jedino što dolazi u obzir. Svi smo maksimalno skoncentrisani i dobro znamo koliko je ova utakmica bitna za nas. Nema povreda što je najbitnije. Vruće srce i hladna glava vodit će nas kroz šampionat, kako bi što ekspresnije osigurali povratak u elitni rang takmičenja", ističe za SportSport.ba štoper Borca, Dejan Popović.

Utakmica između Borca i Slavije igra se u subotu od 19 sati, na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi