Borac dočekuje Zvijezdu 09, Drina ide na megdan Kozari

Prva liga Republike Srpske

Borac dočekuje Zvijezdu 09, Drina ide na megdan Kozari

D. Vejo

Predstojećeg vikenda odigrat će se posljednje, 22. kolo regularnog dijela Prve lige Republike Srpske, a gdje je zakazano šest susreta.

U Banjaluci će se sastati domaći Borac i ekipa Zvijezde 09 iz Etno sela Stanišići. Vule Trivunović i njegovi izabranici u ovom susretu žele da potvrde prvoj mjesto pred početak play-offa, dok je gostima iz Bijeljine imperativ pobjeda kako bi osigurali učešće u Ligi za prvaka, iako čekaju rasplet situacije na meču između Kozare i Drine u Gradišci.

Drugi susret bit će već onaj navedeni. Kozari su tri boda prijeko potrebna kako bi obezbjedili šestu poziciju u ligi. Međutim, nemaju lak zadatak s obzirom da im u goste dolaze Zvorničani.

Drugoplasirani Rudar svoja će koplja ukrstiti u Janji sa ekipom Podrinja, dok će Sloboda u Mrkonjić Gradu dočekati Sutjesku iz Foče.

Sloga će u Doboju biti domaćin fenjerašu šamačkom Borcu, a Slavija će u novom sastavu pokušat da iznenadi Tekstilac pred svojom publikom.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi