Borac doveo Zeljkovića, Asamoah stiže iz Zvezde

Banjalučani se spremaju za drugi dio sezone

Borac doveo Zeljkovića, Asamoah stiže iz Zvezde

E. Škorić

Prvo pojačanje Fudbalskog kluba Borac iz Banja Luke je Mladen Zeljković.

Zeljković u Borac dolazi iz bijeljinkog Radnika, a prema pisanju medija iz Srbije, tokom vikenda na Gradski stadion iz Crvene zvezde dolazi Asamoah.

 

"Nismo još u mogućnosti ni da potvrdimo, ali ni da demantujemo informaciju iz Beograda. Nije tajna da smo sa predsjednikom Beograđana Draganom Džajićem razgovarali o pojačanju u napadu, ali još ne znamo koga bi Zvezda poslala u Banjaluku. Očekujem da sve bude poznato u subotu ili nedjelju", izjavio je u petak na konferenciji za novinare sportski direktor Banjalučana Darko Ljubojević.

 

Zeljković je pak potpisao ugovor na dvije godine, a prije je igrao za Novi Sad, Proleter, ČSK..

 

"Drago mi je što sam došao u Borac i pružiću maksimum da bih opravdao očekivanja čelnika kluba. Moj otac je porijeklom sa Manjače i drago mi je što sam praktično došao kući", rekao je Zeljković.

 

Na meti Borca su i Darko Maletić, te Danijel Majkić, koji su igrali u Kazahstanu, ali su sada slobodni. 

 

"Obojica su bili na razgovorima i istakli su spremnost da se vrate u Borac, ukoliko ne dobiju adekvatnu ponudu iz inostranstva. Sve će biti mnogo jasnije za nekoliko dana", dodao je Ljubojević.

 

U ovom trenutku na spisku trenera Slobodana Starčevića nalazi se 27 igrača. To su golmani Asmir Avdukić, Dalibor Kozić i Siniša Marčetić, igrači Aleksandar Radulović, Aleksandar Subić, Boris Raspudić, Branislav Krunić, Dalibor Teinović, Draško Žarić, Joco Stokić, Milan Stupar, Mladen Zeljković, Mladen Žižović, Nebojša Runić, Nikola Vasiljević, Siniša Dujaković, Srđan Stojnić, Stefan Dujaković, Vedran Kantar i Vule Trivunović, te juniori Aleksandar Kondić, Fedor Predragović, Igor Kuzmanović, Mihajlo Šipovac, Miloš Perović, Momir Zečević i Obren Cvijanović.

 

 

 

 

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.