Borac hoće i Majkića

U Banja Luci ne miruju

Borac hoće i Majkića

U redovima Borca još uvijek nisu završili prelazni rok. Novo pojačanje mogao bi da bude Danijel Majkić, koji je rođen u Banja Luci, ali koji je afirmaciju stekao u dresu Veleža iz Mostara.

U međuvremenu je nastupao u Rusiji za Krila Sovjetov. Pregovore sa ovim igračem sredine terena, koji uspješno moža da igra i u odbrani potvrdio je sportski direktor Darko Ljubojević.

"Zainteresovani smo za Majkića, ali još uvijek ništa nije dogovoreno. Ovaj fudbaler ima čiste papire i nema sumnje da bi nam takav igrač dobro došao",  rekao je Ljubojević, koji nije mogao da precizira da li će i kad Majkić potpisati ugovor.

Prije Majkića u Borac su ove zime stigli Mladen Žižović, Nemanja Bilbija, Ognjen Radulović, Perica Ivetić i Leonid Ćorić. Ekipa će tokom boravka u Tesliću gde će otputovati u nedelju odigrati dvije utakmice i to protiv domaćeg Proletera 25. januara i protiv Modriče tri dana kasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.