Borac i Sarajevo u direktnom televizijskom prenosu

Četiri susreta na malim ekranima

Borac i Sarajevo u direktnom televizijskom prenosu

Adnan Beganović

U susbotu i nedjelju na rasporedu su utakmice 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a jedan od derbija biće odigran u Banjoj Luci gdje će snage odmjeriti Borac i Sarajevo.

Obje ekipe u duel ulaze sa imeprativom pobjede s tim što su Borcu bodovi potrebni u borbi za ostanak u bh. eliti, a Sarajevu u borbi za sami vrh.

Upravo radi toga treba očekivati borbenu utakmicu, a u Banjoj Luci tri dana uoči duela starih rivala vlada prava fudbalska atmosfera.

Ulaznice su već puštene u prodaju, a svi ljubitelji bh. fudbala ovaj susret moći će pratiti u direktnom prenosu putem Moje TV, a u snimku na BHT1.

Susret Borca i Sarajeva igra se u subotu sa početkom u 18:30, a da je osiguran i direktan prenos potvrdio nam je direktor Borca, Rober Zrlilić.

"Jutros smo dobili obavještenje u kojem stoji da će Moja TV direktno prenositi utakmicu, a da će snimak ići na BHT1", kratko je za SportSport.ba rekao Zrlilić.

Osim ovog susreta u direktnim prenosima ljubitelji fudbala će najvjerovatnije moći pogledati mečeve Željezničar - Olimpic (subota - Arena sport), Mladost - Široki Brijeg (nedjelja Moja TV), te Slavija - Zrinjski (nedjelja - BHT).

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi