Borac i Sloga iz Doboja u finalu

Nogometni turnir u Tešnju

Borac i Sloga iz Doboja u finalu

Edmir Škorić

U Tešnju se danas igrao nogometni turnir u organizaciji tamošnjeg kluba TOŠK. Na turniru, pored domaćina, učestvuju banjalučki Borac, gradačačka Zvijezda i Sloga iz Doboja.

Na turniru je bio najavljen i Željezničar, ali su Plavi odustali zbog priprema za utakmice 3. pretkola Evropske lige s Maccabijem.

Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine, Borac, u prvom susretu je s 3:0 savladao domaći sastav. Banjalučani su poveli autogolom Omahića u 39. minuti, a u nastavku su pobjedu crveno-plavima osigurali Kajkut i Savić.

Zvijezda, koja je danas igrala sa svojim juniorima, poražena je od Sloge iz Doboja. Golove za Slogu postigli su Lukić i Đukanović. Zvijezda i TOŠK igrat će za 3. mjesto, dok će Borac i Sloga igrati finalnu utakmicu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.