Borac ili Čelik? I UEFA pomaže

Odgođeno žrijebanje parova Premijer lige

Borac ili Čelik? I UEFA pomaže

E. Škorić

Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH donio je odluku da pomjeri žrijebanje parova Premijer lige BiH za sedam dana.

Ovu informaciju potvrdili su nam iz Nogometnog saveza, a sada će tražiti i pomoć iz Evropske nogometne federacije (UEFA).

UEFA će pomoći Nogometnom savezu da donese odluku nakon što FK Boraci z Banjaluke nije dobio licencu, a što je otvorilo vrata Premijer lige Čeliku, unatoč tome što su Zeničani ispali iz lige.

Banjalučki klub je poslao dokaze kako je dogovorio saradnju sa Fudbalskim klubom Džaja, pa se nada da će na kraju ipak dobiti licencu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

franjo25z
Volim te ČELIK
34 15
kikimusampa
Prvostepena komisija - Borac bez licence. Drugostepena komisija - Borac bez licence. Sjednica IONFSBiH 7. juni - Borac nije uputio nikakav zahtjev. Borac bez licence. Sjednica IONFSBiH 19. juni - Borac sat vremena prije sjednice dostavlja papirologiju organu saveza koji nije nadležan za licenciranje i uz pomoć FSRS pravi cirkus na koji če UEFA staviti tačku. UEFA - FK Borac (1. Liga RS)
30 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi