Borac Izačić pobjednik Kupa NS USK-a

Siguran trijumf u finalu

Borac Izačić pobjednik Kupa NS USK-a

Borac Izačić pobjedom nad Rudarom iz Kamengrada osvojio je Kup NS USK-a.

Susret odigran u Bosanskoj Otoci je ponudio zanimljivu fudbalsku predstavu, a više razloga za slavlje na kraju su imali fudbaleri tima sa Izačića koji su slavili rezultatom 2:0.

Pitanje pobjednika Borac je u ovom meču riješio praktički već u prvom poluvremenu. U 24. minuti za vodstvo je pogodio Armin Mahmutović, da bi samo šest minuta kasnije Armin Balić povisio na 2:0 i postavio, ispostavit će se, konačan rezultat.

Izuzimajući osvajanje Kupa, za Borac je ovo bila vrlo uspješna sezona, budući da je ovaj klub izborio i plasman u viši rang - Drugu ligu Federacije BiH (Zapad).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi