Borac izgubio od drugoligaša
Vlado Jagodić: Brinu me klanovi u ekipi...

Posljednja provjera pred prvenstvo

Borac izgubio od drugoligaša

Fudbaleri banjalučkog Borca u posljednjoj provjeri pred start drugog dijela Premijer lige BiH poraženi su od drugoligaša RS, ekipe Sloge iz Trna sa 1:2.

Istina, trener Vlado Jagodić u ovom meču šansu za dokazivanje pružio je kombinovanom timu, odnosno onima koju su u prethodnim test susretima imali manju minutažu. 

Povela je Sloga pogotkom bivšeg napadača Borca, Benića u 19. minutu. Na 1:1 izjednačio je Miodrag Babić u 58. iz penala. No Trnjanima pobjedu je donio Majkić tri minuta kasnije.

„Sigurno da poraz od drugoligaša zabrinjava, ma ko igrao od naših igrača. Vidio sam određene slabosti u igri, ali i da pojedini ne mogu konkurisati za prvi tim. O njihovim imenima ne bi govorio, biće im jasno kada vide na nisu u ekipi, to jeste ni na klupi. Međutim, ova utakmica ne treba nas zabrinuti pred subotnji prvenstveni duel sa Zrinjskim u kojem ćemo nastupiti sa trenutno najjačim raspoloživim snagama“, kazao je Jagodić, i posebno naglasio:

"Više me brinu određena neslaganja manjih klanova unutar ekipe, ali na dobrom sam putu da i to razriješim do susreta sa jesenjim prvakom BiH."

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.