Video zapis sa press konferencije nakon meča

Borac je zasluženo postao prvak

Fudbaleri Borca današnjom su pobjedom nad Željezničarom na Grbavici potvrdili osvajanje titule prvaka Bosne i Hercegovine za ovu sezonu.

"Neizmjerno sam sretan. Obuzele su me emocije", nije krio zadovoljstvo na konferenciji za medije trener novog prvaka Bosne i Hercegovine Vlado Jagodić.

"Željo i Borac su dvije najbolje ekipe u posljednje dvije sezone. Nismo slučajno došli do trofeja, uradili smo mnogo kroz cijelu sezonu. Došli smo na Grbavicu po bod koji nam je garantovao titulu, ali prilika nam se ukazala za sva tri što smo i iskoristili", rekao je Jagodić, dodavši:

"Utakmica nije bila baš najbolja, ali najbitnije je da je sve prošlo fer i korektno. Ovo je veliki korak za naš fudbal. Moji igrači zaslužuju sve čestitke, oni su najzaslužniji, dodao je Jagodić.

Trener još jedno kolo aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, Amar Osim, čestitao je Borcu na zasluženo osvojenoj tituli.

"Želio bih čestitati Borcu, pogotovo njihovom treneru, jer trenerima je najteže. Znam koliko je potrebno uložiti truda za ovakav rezultat. Igrali smo protiv ekipe za koju smo znali da će biti prvak, jer u našem prvenstvu nema iznenađenja u posljednjem kolu", rekao je Amar Osim.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.