I ovo je BiH: Nisu ovjerili zdravstvene legitimacije pa ostali bez tri boda

Kadetska Premijer liga BiH

I ovo je BiH: Nisu ovjerili zdravstvene legitimacije pa ostali bez tri boda

H. Zilić

Nove nesvakidašnje scene nam stižu sa bh. terena.

Utakmica kadetske Premijer lige BiH između Rudara i borca registrovana je 0:3 za banjalučki tim, a razlog je bizaran.

Naime, igračima prijedorskog tima je isteklo važenje ljekarskog pregleda, što je zaista nevjerovatna situacija. 

"Prvenstvena utakmica 17. kola Premijer omladinske lige BiH (U- 17), za sezonu 2021/22, između FK 'Rudar Prijedor' Prijedor – FK 'Borac' Banja Luka koja se trebala odigrati 30.10.2021. godine u Ljubiji nije odigrana, zbog isteka važenja ljekarskih pregleda za igrače FK 'Rudar Prijedor' Prijedor, ista se registruje službenim rezultatom 3:0 (p.f.) u korist FK 'Borac' Banja Luka", stoji u odluci Komiteta za takmičenje NFSBiH.

Nakon ove greške i kazne sigurno će u klubovima dobro paziti o svakom detalju tokom pripreme utakmice.

Top Komentari

Kladionicar_iz_mira
Da je bilo obrnuto, igrala bi se nova utakmica kad obave ljekarski.
1 0
Ante G.
Naslov "I ovo je BiH...". A sta je to drugo bih, nego raskopane oranice, farbanje lopti na poluvremenu sprejom, goveda po terenu, igrac igra do poluvremena, posle ne moze drugo, pocinje mu smjena na pilani... Kao ovo sada neki presedan, pa cudo neko? Kosarkasko prvenstvo se igra od kola do kola, kako kome pase, dolazi na utakmicu ko hoce i kako hoce... Roman da napises o jadu i cemeru, a ovaj stavio naslov, "I ovo je bih". Ne, nije, inace smo Svajcarska, nego ovo nesto slucajno...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi