Borac krenuo sa pripremama

Marić još traži pojačanja

Borac krenuo sa pripremama

Fudbaleri aktuelnog osvajača Kupa Bosne i Hercegovine, banjalučkog Borca, od ove sedmice su krenuli sa pripremama za narednu sezonu.

Trener Zoran Marić izvršio je prozivku na kojoj mu se odazvalo 35 fudbalera.

"Pripreme su tek počele, tako da nemam uvid u neka pojačanja. Za sada su u Borac stigla četiri fudbalera, ali do narednog mjeseca se svakako neće znati više o pojačanjima. Naš je cilj da i naredne sezone budemo u vrhu, pa se nadam da ćemo dovesti adekvatna pojačanja", kazao je trener Borca Zoran Marić.

Borac će trenirati u Sportskom centru u Krupi na Vrbasu, a kasnije slijedi odlazak u Novi Sad, gdje će obaviti glavni dio priprema.

Na okupljanju treneru Zoranu Mariću odazvali su se slijedeći igrači: Jovo Šmanja, Marko Sušac, Nikola Luburić, Ljubiša Vukelja, Vule Trivunović, Oliver Jandrić, Bojan Puzigaća, Milan Stupar, Bojan Petrić, Srđan Grahovac, Dragomir Vukobratović, Leonid Ćorić, Duško Sakan, Draško Žarić, Perica Stančeski, Saša Kajkut, Nemanja Damjanović, Aleksandar Petrović, Petar Kunić, MIlan Bojinović, Nemanja Kutić, Siniša Dujaković, Bojan Kremenović, Srđan Malinović, Siniša Vidić, Darko Milanović, Srđan Jevđenić, Ognjen Jakovljević, Srđan Stojnić, Nemanja Aleksić, Goran Popović, Dušan Vujačić, Ognjen Kremenović i Dario Grujić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.