Borac nastavio koračati ka šampionskoj tituli

Palo je i Podrinje

Borac nastavio koračati ka šampionskoj tituli

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca danas su pred svojim navijačima u okviru sedmog kola play-offa Prve lige Republike Srpske savladali ekipu Podrinja rezultatom 2:1 (0:0).

Domaćin je od prvog sudijskog zvižduka uspostavio inicijativu na terenu. Prijetio je Kunić u nekoliko navrata, ali golman gostiju je bio na visini zadatka.

Nakon prvih 45 minuta, ne semaforu Gradskog stadiona u Banjaluci je stajalo siromašnih 0:0.

A zatim kao po navici, koja traje u posljednjih nekoliko kola kada je u pitanju Velikan iz Platonove. Izabranici Vuleta Trivunovića odlučili su timu iz Janje oduzeti sve bodove u nastavku susreta.

Svega četiri minute u drugom dijelu trebalo je Petru Kuniću da zatrese mrežu Podrinja. Borac vodi 1:0. Iskustvo koje posjeduje sjajni vezista Siniša Radoja dalo je rezultat u 74. minuti meča, kada crveno-plavi vode sa 2:0. Nakon toga, Banjalučani su spustili gas, što ekipa iz Janje koristi. Igrao se 82. minut utakmice kada se bijele tačke pogađa Dejan Vučić koji postavlja konačnih 2:1.

U narednom kolu, Borac će gostovati Drini u Zvorniku, a Podrinje će ugostiti Kozaru iz Gradiške.

Ostali rezultati:

Kozara - Rudar 0:1

Tekstilac - Drina 0:0

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi