Borac neće dopunjavati postojeći igrački kadar

Ništa od nove akvizicije

Borac neće dopunjavati postojeći igrački kadar

D. Vejo

Velikan iz Platonove trenutno je lider u Prvoj ligi Republike Srpske, a za vratom im diše Rudar iz Prijedora.

U narednom, 10. kolu prvenstva, crveno-plavi će na svom terenu dočekati ekipu Drine iz Zvornika što će ujedno biti i derbi kola. 

Iako je u posljednjih nekoliko dana najavljivano da će u redove Borca stići iskusni veznjak Danijel Majkić, danas je tim špekulacijam stao kraj. 

"Majkić svakako treba Borcu. To je bila moja odluka da se on dovede. Međutim, on bi ostao tu do zime, tako da se gubi smisao angažovanja", rekao je na današnjoj press konferenciji trener Borca, Vlado Jagodić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi