Borac nemoćan u Bijeljini, ali ostao neporažen

Bez golova u Bijeljini

Borac nemoćan u Bijeljini, ali ostao neporažen

Edmir Škorić

Nogometaši Radnika uspjeli su osvojiti bod u okršaju s Borcem, no ne bi bilo nezasluženo da su domaćini došli do sva tri boda.

Borac je u proljetnom dijelu sezone osvojio 10 od mogućih 12 bodova, a u petoj utakmici drugog dijela sezone gostovali su u Bijeljini. I Radnik je krenuo sjajno u nastavku sa tri pobjede i jednim porazom. 

 

Domaći su danas bili bolji, te su propustili brojne šanse. U prvom dijelu gosti su zaprijetili tek preko Grahovca. Radnik je u 15. minuti imao stopostotnu priliku, ali je Nikić nakon ubačaja Ostojića glavom dobro pucao, no lopta se odbija od stative. 

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U 32. minuti Nikić šutira malo pored gola s desetak metara, a  pet minuta prije odlaska na odmor Basara je pucao malo iznad gola Avdukića. I u nastavku je Radnik bio opasniji, no banjolučka odbrana odolijevala je napadima domaćih.

Do kraja utakmice mreže su mirovale, a Borac nastavlja seriju bez poraza, baš kao i Radnik. 

 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.